U bent hier :Home > F.A.Q. > Uitleg over de "Prijs"

Ruimte eigenaars

Blog   Blog and Brussels

English

français

Nederlands

Een gastenkamer opzoeken

Aankomstdatum :
Vertrekdatum :
Volwassenen :
(ouder dan 12)
Kinderen :
(tussen 4 en 12 jaar)

Meer criteria?


Per thema's opzoeken
Per culturele evenementen opzoeken
 
Per kamer/eigenaar/ref. Nr. opzoeken

Referentie nummer :

Uitleg over de "Prijs"

De prijs vermeld in dit balkje wordt enkel ter informatie gegeven. Het is een "basisprijs".

Hiermee kunt u alle basisprijzen vergelijken voor de verschillende B&B voorgesteld, per persoon en voor één nacht, en dus deze volgens de prijs te rangschikken.

De basisprijs wordt berekend op basis van de gemiddelde dagprijs voor één persoon voor een verblijf van 8 nachten (prijs per persoon voor 8 nachten/ 8 dagen).

Om de exacte prijs van uw verblijf te kennen, voeg hier de datums van uw verblijf in, evenals het aantal bezoekers ernaast; u ontvangt zo het totale bedrag, alle kosten inbegrepen.

Het is dus onnodig om de berekening zelf te maken, met het bijtellen van de prijs naargelang de duurtijd van uw verblijf, daar er verschillende criteria in rekening worden genomen voor de berekening van de totale kostprijs (afnemend volgens de verblijfsduur, kortingen vanaf een tweede persoon, specifieke prijs voor een bijkomend bed, mogelijke kortingen...).

Bovendien kan het gebeuren dat een B&B een bepaalde "Promotie" voorstelt. Deze promotie is eigenlijk een korting toegepast op de prijs van het verblijf et dat rechtstreeks wordt berekend tijdens uw opzoekingen.

Het voorstel dat u ontvangt houdt er automatisch rekening mee.

Laatste gezien kamers

Aucune chambre vue récemment.

                                    Chambres à Bruxelles