U bent hier :Home > Wettelijke vermeldingen

Ruimte eigenaars

Blog   Blog and Brussels

English

français

Nederlands

Een gastenkamer opzoeken

Aankomstdatum :
Vertrekdatum :
Volwassenen :
(ouder dan 12)
Kinderen :
(tussen 4 en 12 jaar)

Meer criteria?














Per thema's opzoeken
Per culturele evenementen opzoeken
 
Per kamer/eigenaar/ref. Nr. opzoeken

Referentie nummer :

Wettelijke vermeldingen

Het gebruik van de portaalsite van Bed and Brussels (B&B) is verbonden met bepaalde algemene voorwaarden, die hieronder zijn beschreven. Het door u gemaakt gebruik van deze portaalsite betekent dat u er de algemene gebruiksvoorwaarden ervan aanvaardt.

I. DOELSTELLING VAN DE SITE

De portaalsite van B&B vormt een gids voor het opzoeken van inlichtingen over bed & breakfasts in Brussel. Het objectief is de bezoeker, via deze portaalsite, een gemakkelijke, snelle en gebruiksvriendelijke toegang aanbieden tot de inlichtingen die hij of zij zoekt voor de ontdekking van onze bed & breakfasts. De inlichtingen vermeldt op de site van B&B zijn van algemene aard. Wanneer u meer specifiek advies nodig hebt, moet u steeds onze medewerkers rechtstreeks raadplegen via e-mail, of telefonisch ( +32 2 646 07 37) of nog per brief.

II. INHOUD EN BESCHIKBAARHEID VAN DE PORTAALSITE

B&B ijvert zorgvuldig zodat de ter beschikking gestelde informatie op onze portaalsite zo volledig, nauwkeurig en gedetailleerd mogelijk zijn en ook constant worden bijgewerkt. Ondanks deze inspanningen kunnen vergissingen blijven bestaan in de informatie die wij u ter beschikking stellen. Indien de geleverde inlichtingen op de portaalsite vergissingen zouden bevatten of indien bepaalde inlichtingen niet beschikbaar zijn, dan zal B&B alles in het werk stellen om deze situatie zo snel mogelijk recht te zetten. B&B stelt alles in het werk om onderbrekingen voor technische redenen zoveel mogelijk te vermijden. Toch kan B&B niet 100% garanderen dat de portaalsite vrij van onderbrekingen zal zijn of nooit wordt getroffen door andere technische storingen. Moest u vergissingen waarnemen in de ter beschikking gestelde informatie op onze portaalsite of indien u vragen in dit verband wil stellen, mag u steeds contact opnemen met de dienst geïnformatiseerde gegevensbank van B&B (+32 2 646 07 37 - info@BnB-Brussels.be).

B&B wijst elke verantwoordelijkheid af voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade naar aanleiding van de raadpleging of het gebruik van onze portaalsite of van de inlichtingen ter beschikking gesteld op de Websites naar welke de portaalsite refereert.

III. COPYRIGHTS

Behoudens tegengestelde melding zijn de inlichtingen die u op de portaalsite van B&B terugvindt de eigendom van B&B. Een voorafgaande schriftelijke toelating is vereist voor het gebruik of de reproductie van deze informatie.

B&B behoudt zich alle rechten van intellectuele eigendom voor op haar portaalsite.

IV. MERKEN EN NAMEN

De merknamen, logo's et andere kentekens gebruik op deze website www.bnb-brussels.be en onder andere de logo van Bed & Brussels zijn wettelijk beschermde merken.

Elk gebruik ervan of van gelijkaardige afbeeldingen is strikt verboden zonder de voorafgaande schriftelijke goedkeuring van Bed & Brussels.

V. NEWSLETTERS OF NIEUWSBRIEVEN

Wanneer u zich abonneert door u e-mailadres in te geven, ontvangt u de nieuwsbrief van Bed and Brussels, met regelmatige informatie via e-mail over onze activiteiten, de nieuwigheden, onze promoties. Op elk moment, en met een gewone klik op de link onderaan deze brief, kan u zich uitschrijven.

Wanneer wij u persoonlijke informatie aanvragen, worden die als volgt gebruikt:

- om u een snellere toegang aan te bieden tot de nuttige inlichtingen,

- om u via e-mail te informeren over de bijwerkingen van onze website of over de nieuwe diensten en producten die wij ter uwe beschikking stellen.

Wij verbinden ons ertoe om uw eigen informatie aan derden niet te communiceren, onder meer voor commerciële doeleinden.

Anderzijds, en in overeenstemming met de wet « Informatica en Vrijheid », herinneren wij u er aan dat u over het recht beschikt om uw persoonlijke gegevens te wijzigen, recht te zetten of te schrappen. Hiervoor moet u enkel een brief sturen naar de hoofdzetel van Bed & Brussels: Rue Defalque Devos, 1-1380 Lasne.

VI. VEILIGHEID EN VERTROUWELIJKHEID

Bed and Brussels stelt al haar middelen in het werk om elke wijziging, vernietiging, verspreiding of niet toegelaten toegang tot de gegevens te verbieden. De Internetgebruikers moeten over alle nodige informatie kunnen beschikken om, volstrekt terecht, hun vertrouwen te kunnen hechten aan de sites die zij raadplegen en, indien nodig, bepaalde keuzes maken in overeenstemming met de rechten die hen worden verleend door de Europese wetgeving. Onze vermelding over de RDPG - GPDR

Laatste gezien kamers

Aucune chambre vue récemment.

                                    Chambres à Bruxelles